Διαμονή - Ξενοδοχείο και Στούντιο Philoxenia στην Πόλη, στην Ρόδο
Άνετα δωμάτια με όλες τις ανέσεις

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Το ξενοδοχείο Φιλοξένια αποτελείται από 19 στούντιο με 2 ή 3 κρεβάτια, μεγαλύτερα από ένα τυπικό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου πόλεως, 2 οικογενειακά στούντιο με 4 κρεβάτια και 2 μικρά διαμερίσματα των 30 και 40 τ.μ. σχεδιασμένα και εξοπλισμένα για να προσφέρουν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για τις οικογένειακες διακοπές. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ανελκυστήρα.

Ισόγειο Διαμέρισμα

Ανεξάρτητο μικρό διαμέρισμα 30 τ.μ. δύο δωματίων στο ισόγειο, με ένα διπλό κρεβάτι και με δύο πτυσσόμενα μονά κρεβάτια - πολυθρόνες. Ένα κρεβατάκι μωρού μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν αιτήματος.

Οικογενειακό Στούντιο

Είναι δίχωρα στούντιο 30 μ2 με τέσσερα μονά κρεβάτια τα οποία μπορούν να μετατραπούν προαιρετικά σε ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά ή σε δύο διπλά. Ένα κρεβατάκι μωρού η ένα επιπλέον κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν αιτήματος. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανακαινισμένο μπάνιο, μπαλκόνι και πολυκουζινάκι.

Διαμέρισμα Ρετιρέ

Ανεξάρτητο διαμέρισμα 40 τ.μ. δύο δωματίων, ρετιρέ, με τέσσερα μονά κρεβάτια τα οποία μπορούν να μετατραπούν προαιρετικά σε ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά ή σε δύο διπλά. Ένα επιπλέον κρεβάτι ή ένα κρεβατάκι μωρού μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν αιτήματο.

Standard Στούντιο

Πρόκειται για μονόχωρα στούντιο 20 μ2 με δύο μονά κρεβάτια τα οποία μπορούν να μετατραπούν προαιρετικά σε ένα διπλό κρεβάτι. Ένα επιπλέον κρεβάτι ή ένα κρεβατάκι μωρού μπορεί να τοποθετηθεί κατόπιν αιτήματος.