Τοποθεσία - Ξενοδοχείο και Στούντιο Philoxenia στην Πόλη, στην Ρόδο
Στο πιο ήσυχο μέρος της Πόλης

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Τοποθεσία

To ξενοδοχείο Φιλοξένια βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή κατοικιών, μακριά από το πρόβλημα της κυκλοφορίας του κέντρου της Ρόδου, αλλά περιτριγυρισμένο από εμπορικούς δρόμους, πολύ κοντά με τα πόδια (15 λεπτά) από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, την Ακρόπολη, το όμορφο πάρκο του Ροδινιού και κοντά στη λεωφόρο για την Λίνδο.

 

Πώς να φτάσετε στο Ξενοδοχείο από το αεροδρόμιο:

α. Με ταξί απευθείας στο ξενοδοχείο.
Η πιάτσα των ταξί βρίσκεται απέναντι από την έξοδο του αεροδρομίου και είναι διαθέσιμα όλες τις ώρες. Το αεροδρόμιο απέχει 15 χλμ. και η διαδρομή διαρκεί γύρω στα 25 λεπτά. Κοστίζει περίπου 25 ευρώ.
Σημαντικό: Ζητήστε από τον οδηγό ταξί να σας οδηγήσει στο ξενοδοχείο "Φιλοξένια" στην πόλη της Ρόδου.

β. Με λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου και στη συνέχεια με ταξί προς στο ξενοδοχείο.
Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς έξω από το κτίριο του αεροδρομίου. Το εισιτήριο κοστίζει € 2,50 ανά άτομο. Το τελευταίο αναχωρεί στις 23:40.
Στη συνέχεια θα πρέπει πάρετε ταξί από από την πιάτσα που βρίσκεται κοντά στο σταθμό των λεωφορείων.
Θα κοστίζει περίπου 5 ευρώ.

γ. Με λεωφορείο από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου και στη συνέχεια πάρτε το λεωφορείο Νο 2 από το σταθμό των αστικών λεωφορείων το οποίος βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά (ρωτήστε στο περίπτερο πληροφοριών για οδηγίες) και κατεβείτε στη δεύτερη στάση της οδού Τσαλδάρη (στην ταβέρνα Αγρινό). Το τελευταίο αναχωρεί απ΄το κέντρο στις 17:00.
Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο Νο 3 και κατεβείτε μία στάση πριν από το πάρκο Ροδίνι (στο κατάστημα Ξενάκης). Το τελευταίο αναχωρεί στις 21:30. Το εισιτήριο κοστίζει 1,30 ευρώ.

Συστήνουμε το δεύτερο τρόπο.

 

Πώς να φτάσετε στο ξενοδοχείο Φιλοξένια από το λιμάνι της Ρόδου:

Το λιμάνι της Ρόδου βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το ξενοδοχείο.
Σας συστήνουμε να πάρετε ταξί. Θα κοστίσει 8 ευρώ.